Servicii pentru persoane fizice

"RADU" SRL ofera persoanelor fizice o gama larga de servicii pentru echipamentele informaţionale (calculatoare, imprimante, multifuncţionale, etc): reparaţii complete, depanare hardware si inlocuirea componente defecte, upgrade componente la cerere, instalarea si configurarea software (instalarea si configurarea sistemelor de operare, aplicatii, instalare antivirus, restabilirea informatiei). De asemenea, va alimentam echipamentele de imprimare si copiere la cel mai inalt nivel de calitate!

Servicii pentru persoane juridice şi clienţi corporativi

Lucrul cu clientii corporativi este specialitatea "RADU" SRL. Noi asiguram functionarea echipamentelor de birou a clientilor nostri, pentru ca sa nu fie distrasi de problemele tehnice, care nu sunt direct legate de activitatea lor de baza .

Asamblarea calculatoarelor, intretinerea si reparatia calculatoarelor si echipamentelor de birou (echipamente de copiere, imprimante, scannere etc.), proiectarea si instalarea retelelor de calculatoare si telefonie, instalarea si programarea sistemelor de telefonie, instalarea si configurarea software-ului - toate acestea sunt domeniul nostru de activitate de mai bine de 20 de ani.

partenerii nostri