Despre noi

« RADU » SRL a fost fondată în anul 1992, şi în acelaşi an a obţinut statutul de Dealer Autorizat al Companiei XEROX pentru Republica Moldova, oferînd soluţii complete de organizare şi elaborare a documentelor.

Până în prezent, compania înregistrează un numar de peste 3000 clienţi şi un parc de peste 3500 echipamente. Gama de produse care reprezinta oferta curentă cuprinde copiatoare alb/negru şi color, copiatoare de formate mari, imprimante, scanere, faxuri, echipamente multifuncţionale, monitoare, calculatoare, notebook-uri, precum şi ghilotine, laminatoare, broşuratoare, distrugătoare de documente, consumabile, paperatie şi alte accesorii de birou.

Un important element al « RADU » SRL îl constituie echipa de service formată din 6 ingineri de service scolarizaţi şi autorizaţi în centrele speciale de instruire ale firmei XEROX, care au pregătirea şi dotarea materială necesare pentru a pune şi a menţine în funcţiune la parametrii optimi echipamentele vândute, a le controla permanent, a le depana la timp şi a furniza piesele de schimb şi consumabilele necesare.

Suntem hotărâţi să vă oferim soluţii care vă fac afacerile mai profitabile, mai productive şi mai usor de operat şi administrat.

În speranţa că vom avea o  colaborare de succes pe viitor şi că ne veti considera partenerul dumneavoastră în acest domeniu, vă urăm succes în activitate şi asteptam să ne contactaţi

Pentru rechizite click aici

partenerii nostri